Welkom bij de online beeldcatalogus van Patricia Steur.

Winnares van de Paul Huf Award 2005

Exclusieve fotografie voor thuis of op kantoor

Uw eigen Patricia Steur op ARTpanel

Bestel nu uw eigen exclusieve foto, gemaakt door rock- en glamourfotografe Patricia Steur. Een groot aantal foto’s uit het omvangrijke archief van Patricia Steur, winnares van de Paul Huf Award 2005, zijn thans verkrijgbaar als Art Panel, in ieder gewenst formaat.

De fotos worden gedrukt op Acoustic Relevant Tissue en permanent gehecht op een geluidsabsorberend, vlak plaatmateriaal.
ARTpanels, tot voor kort alleen toegepast voor expositie-doeleinden, zijn nu dus ook beschikbaar als kunstzinnig onderdeel van uw woninginterieur.

  • Unieke fotokunst aan de muur
  • Geluiddempend effect
  • Geen hinderlijke reflectie zoals bij foto’s achter glas
  • Blow-ups in verschillende formaten

Speciaal vanwege de hoge kwaliteit van beeld, afwerking en de unieke akoestische eigenschappen heeft Patricia Steur toestemming gegeven haar foto’s exclusief beschikbaar te stellen voor het drukken op ARTpanels.

Dus nu ook voor u uw eigen ‘Patricia Steur’ aan de muur. Thuis of op uw kantoor

ARTpanels: Fraaie reproducties op naadloos gespannen doek

De reproducties van de foto’s van Patricia Steur op ARTpanels, in elk gewenst formaat doet geen enkele afbreuk aan de briljantheid en de emotie van de fotografie.
ARTpanels zijn bij interieurbouwers en designers dan ook zeer in trek vanwege de zowel artistieke als functionele eigenschappen. ARTpanels kunnen zowel verticaal als horizontaal worden geplaatst. De opvulling bestaat uit een speciale sandwich van zwaar absorberende materialen. Het zichtvlak is een vlamvertragend, geheel naadloos gespannen doek, voorzien van een haarscherpe reproductie van uw keuze.

Meer info

Voor meer informatie en de complete fotocollectie beschikbaar voor ARTpanels zoek op deze website of
bel 0475 - 35 40 60.

ARTpanels voor Patricia Steur is een initiatief van X-Cago & Incatro.


Persberichten
Tentoonstellingen